Morgen in huis

Persoonlijke service

Nieuwe boeken als eerst hier verkrijgbaar!

Vragen? Bel ons!

Verlanglijstje
Resultaat 1–20 van de 37 resultaten wordt getoond

HET ALFABET LEREN
Omdat veel moslimkinderen in Nederland opgroeien is het voor hen lastig om de Arabische taal te leren. Gelukkig is daar Islamitisch speelgoed voor ontwikkeld. Zo leren zij letter voor letter steeds meer. Er zijn spellen waar echt alleen letters geleerd worden. Daarnaast zijn er ook spellen waarbij hele woorden geleerd worden, door middel van bijvoorbeeld memory. Daar staat dan een afbeelding op en daaronder een woord.

Leer meer over het geloof
Naast dat de kinderen Arabisch kunnen leren met het Islamitische speelgoed, kunnen zij ook meer leren over het geloof. Zo hebben wij verschillende kennisspellen in ons assortiment. Daarin zitten wel 400 vragen over het geloof.

Met blokken bouwen
Kinderen vinden het natuurlijk erg leuk om met blokken te kunnen spelen. Daarom kunt u bij ons ook een Moskee blokkendoos kopen. Daar kunnen zij heerlijk mee spelen en bouwen. Uiteraard hebben wij nog veel meer dan enkel Islamitisch speelgoed in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Halal snoep, eten en drinken en boeken. Bent u benieuwd naar ons aanbod, neem dan een kijkje op onze webshop.

TOP
Winkelmandje 0
Toegevoegd aan verlanglijstje

Is dit ook iets voor jou?

Verder winkelen View Cart Checkout
Boeken
Islamproducten
Parfum

Bronnen

Kinderboeken

Zuilen van de islam

Overige

Educatief speelgoed

Huishoudelijk

Uiterlijke verzorging

Overige