Morgen in huis

Persoonlijke service

Nieuwe boeken als eerst hier verkrijgbaar!

Vragen? Bel ons!

Verlanglijstje

Betalingen

ORDERBEVESTIGING PER E-MAIL

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Islamboeken.nl is gerechtigd om zonder opgaaf van reden bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.

Betaalmethoden bij Islamboeken.nl.

U kunt bij Islamboeken.nl (afhankelijk van wat u bestelt) op één of meer van de volgende manieren betalen:

  • Via iDEAL. Vanaf maart 2009 zal dit de enige betaalmethode voor nieuwe klanten zijn. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
  • Via vooruitbetalen. U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL28INGB0009551203 t.n.v. DCIB te Rotterdam, onder vermelding van uw bestelling +nummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 3 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

Let op! Voldoe uw betalingen altijd per bestelling en vermeld het bestelnummer of factuurnummer als betalingskenmerk. Als u meerdere openstaande bedragen bij elkaar optelt om zo alles in één keer te voldoen, kunnen we namelijk niet garanderen dat de betaling correct verwerkt wordt. Mocht u dit toch doen, vermeld dan als betalingskenmerk ‘zie specificatie’ en mail de specificatie naar info@islamboeken.nl . Zodra we deze hebben ontvangen, kunnen we uw betaling correct verwerken.

TOP
Winkelmandje 0
Toegevoegd aan verlanglijstje

Is dit ook iets voor jou?

Verder winkelen View Cart Checkout
Boeken
Islamproducten

Bronnen

Kinderboeken

Zuilen van de islam

Overige

Educatief speelgoed

Huishoudelijk

Uiterlijke verzorging

Overige