Vertel mij een verhaal Oprechtheid

Vertel mij een verhaal Oprechtheid

Vertel mij een verhaal Oprechtheid

7.90

In stock

7.90

Ontdek het derde nummer van deze leerzame boekenreeks:”Vertel mij een verhaal!” Met dit derde nummer zal je kind de betekenis van oprechtheid leren kennen door middel van het verhaal Mohammed en Zaïnab.

Availability: 100 op voorraad Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Ontdek het derde nummer van deze leerzame boekenreeks:”Vertel mij een verhaal!” Met dit derde nummer zal je kind de betekenis van oprechtheid leren kennen door middel van het verhaal Mohammed en Zaïnab. Het boek staat zoals altijd vol kleurrijke illustraties, en laat je kind spelenderwijs kennis maken met het belang van oprechtheid door alledaagse situaties.

De figuren in het boek zijn uitdrukkingsloos, zodanig dat het kind zijn verbeelding zelf kan ontwikkelen.

Extra informatie

merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Vertel mij een verhaal Oprechtheid” te beoordelen

You've just added this product to the cart: