Uitleg van de 40 overleveringen

Uitleg van de 40 overleveringen

Uitleg van de 40 overleveringen

12.00

Out of stock

12.00

In dit boek vinden wij overleveringen die de volledige toewijding aan Allah(Ikhlaas) behandelen, anderen weer verduidelijken en de betekenis van de Islam en zijn zuilen, het geloof (Imaan) en zijn pilaren.

Availability: Uitverkocht Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Deze overleveringen zijn bijeengebracht vanwege het feit dat zij de voortreffelijke en krachtige spraak van de Profeet (vrede zij met hem) verduidelijken en omdat zij de spil vormen van de geloofszaken. In dit boek vinden wij overleveringen die de volledige toewijding aan Allah(Ikhlaas) behandelen, anderen weer verduidelijken en de betekenis van de Islam en zijn zuilen, het geloof (Imaan) en zijn pilaren. Weer andere overleveringen verduidelijken de toegestane en verboden zaken, maar ook de algemene gedragsnormen. En zo bestrijken zij de gehele islamitische wetgeving.

Vandaar dat wij iedere moslim, die naar het paradijs verlangt, aansporen deze overleveringen te kennen en in de praktijk te brengen, want het kennen van deze overleveringen staat gelijk aan het kennen van de grondslagen van het geloof en de Islamitische wetgeving. Verder is de uitleg van de overleveringen door de weledele geleerde sheikh Mohammed Ibnoe Saalih al-Oethaymien onmisbaar, aangezien hierin een verduidelijking wordt geboden van de grondslagen van het geloof en per overlevering wordt aangegeven wat de belangrijkste leerpunten zijn.

Er worden in totaal 42 Hadieth’s behandeld.


Auteur: Imam an-nawawi
Vertaler: Al-Yaqeen
Uitvoering: Hardcover
Uitgever: Al-Yaqeen
Aantal Pagina’s : 268

Extra informatie

auteur

merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Uitleg van de 40 overleveringen” te beoordelen

You've just added this product to the cart: