Regenboog deel 1

Regenboog deel 1

Regenboog deel 1

7.49

Out of stock

7.49

Dit boek beschrijft de basis van de islam en kan als handboek dienen voor pedagogisch onderwijs. Het is op een kinderlijk manier geschreven en bedoelt voor kinderen van 6 tot 7 jaar.

Availability: Uitverkocht Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De opvoeding van kinderen is uiterst belangrijk, dat valt niet te ontkennen. Het feit dat dit ook bevolen wordt door Allah, maakt de zaak nog belangrijker. Elke ouder moet zich zorgen maken om deze opvoeding, net als elke onderwijzer. Maar het probleem is om een methode te vinden op maat van de kinderen, om hen op een eenvoudige wijze zaken te laten begrijpen die soms erg moeilijk uit te leggen zijn, zowel op het vlak van de basisregels van het leven als de basisprincipes van de godsdienst.

Dit kan ertoe leiden dat het kind totaal niets begrijpt van de zaken die de ouders of de onderwijzer hen bijbrengen, ofwel begrijpen ze het gedeeltelijk en vatten ze de rest verkeerd op omdat het hen niet goed wordt uitgelegd. Het kan er zelfs toe leiden dat essentiële onderwerpen die te moeilijk zijn om uiteen te zetten, eenvoudig weg achterwege gelaten worden. Dit betekent een mislukking in de onderwijskunde. Zo is een geslaagd vormingsprogramma niet enkel afhankelijk van zijn wetenschappelijke waarde, maar ook van de toegepaste opvoedkunde, de inspanningen van de onderwijzer en de inzet van de leerling.

Daarom levert dit boek een bijdrage aan dit onderwerp. Het gaat om een handboek voor pedagogisch onderwijs van de basis van de islamitische godsdienst. De verschillende niveaus zijn aangepast aan het schoolniveau van het kind.

Regenboog deel 1: Oriëntatie en ontdekking.

Dit boek beschrijft de basis van de islam en kan als handboek dienen voor pedagogisch onderwijs. Het is op een kinderlijk manier geschreven en bedoelt voor kinderen van 6 tot 7 jaar.

Het boek beschrijft onder andere:

  • Het geloof
  • De aanbidding
  • Soera’s
  • Hadith
  • Het leven van de profeet
  • De goede manieren

Uitgeverij: Al hadith editions
Uitvoering: Paperback
ISBN: 978-2-930395-60-9
Pagina’s: 97

Extra informatie

merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Regenboog deel 1” te beoordelen

You've just added this product to the cart: