Mini me – dagboek jongen

Mini me – dagboek jongen

Mini me – dagboek jongen

16.95

In stock

16.95

Mijn mini me – babydagboek is een prachtig islamitisch babydagboek waarin je mooie herinneringen, momenten en mijlpalen van je kindje kunt bijhouden. Voor verschillende periodes is er ruimte opgenomen van zwangerschap tot en met kleutertijd.

Availability: 23 op voorraad Categorie: Tag:

Beschrijving

Mijn mini me – babydagboek is een prachtig islamitisch babydagboek waarin je mooie herinneringen, momenten en mijlpalen van je kindje kunt bijhouden. Voor verschillende periodes is er ruimte opgenomen van zwangerschap tot en met kleutertijd.

Er zijn over veel onderwerpen nagedacht zoals familie, uitstapjes, verschillende maanden in het eerste jaar, ontwikkelingen en nog veel meer. Ook is er extra aandacht besteedt aan islamitische gebeurtenissen.

Afmeting: 21,5 x 18,5 cm

Aantal pagina’s: 88

Uitvoering: hardcover

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Mini me – dagboek jongen” te beoordelen

You've just added this product to the cart: