Mijn Eerste Dua boek

Mijn Eerste Dua boek

Mijn Eerste Dua boek

14.95

In stock

14.95

Mijn eerste Dua boek is een geweldig boek voor kinderen die dit boek hun eigen mogen noemen! Mijn eerste Dua Boek helpt kinderen om Allah te leren herdenken en te bedanken op een zinvolle en aangename manier

Availability: 47 op voorraad Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Mijn eerste Dua boek is een geweldig boek voor kinderen die dit boek hun eigen mogen noemen! Geschreven met de jonge harten in gedachten is dit kort, maar gemakkelijk te lezen boek, voor kinderen van zeven jaar en ouder, een goede manier om kinderen kennis te laten maken met de smeekbeden uit de Koran en de Hadith. Mijn eerste Dua Boek helpt kinderen om Allah te leren herdenken en te bedanken op een zinvolle en aangename manier. Dit is een duidelijke en aantrekkelijke collectie die ontworpen is om thuis of op school te gebruiken. Moge deze verzameling van smeekbeden u wijsheid en vele zegeningen brengen. (Amien)

Bijzondere kenmerken:

  • Meer dan 150 Smeekbeden
  • Geweldige illustraties
  • Spannende feiten
  • Hadith
  • Koran citaten en referenties

Voor elk product dat je koopt, draagt goodword een deel bij aan dawah projecten zoals de distributie van de Koran over de hele wereld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Mijn Eerste Dua boek” te beoordelen

You've just added this product to the cart: