Ik schrijf mijn eerste Arabische letters

Ik schrijf mijn eerste Arabische letters

Ik schrijf mijn eerste Arabische letters

3.50

In stock

3.50

Leren schrijven begint met opbouwende oefeningen. Met de uitwisbare viltstift die gratis bij het boek zit kan uw kind met hartenlust de letters van het Arabische alfabet oefenen.

Availability: 6 op voorraad Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Leren schrijven begint met opbouwende oefeningen. Met de uitwisbare viltstift die gratis bij het boek zit kan uw kind met hartenlust de letters van het Arabische alfabet oefenen. Dit helpt het kind de bewegingen makkelijker onder de knie te krijgen en te onthouden.

Extra informatie

merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ik schrijf mijn eerste Arabische letters” te beoordelen

You've just added this product to the cart: