Ik leer Subhan’Allah zeggen

Ik leer Subhan’Allah zeggen

Ik leer Subhan’Allah zeggen

7.90

In stock

7.90

Ontdek het tweede nummer van de boekenreeks:”Ik leer Subhan’ Allah zeggen”. In dit tweede nummer gaan we de betekenis van ”Subhan’Allah” leren, doormiddel van het prachtige verhaal van Mohammed en Zaineb.

Availability: 100 op voorraad Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Ontdek het tweede nummer van de boekenreeks:”Ik leer Subhan’ Allah zeggen”. In dit tweede nummer gaan we de betekenis van ”Subhan’Allah” leren, doormiddel van het prachtige verhaal van Mohammed en Zaineb. Zoals altijd staat het boek vol met kleurrijke illustraties, en voorbeelden die aansluiten bij de leefwereld van jouw kind.

De figuren in het boek zijn uitdrukkingsloos, zodanig dat het kind zijn verbeelding zelf kan ontwikkelen.

Extra informatie

merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ik leer Subhan’Allah zeggen” te beoordelen

You've just added this product to the cart: