Ik aanbid alleen Allah

Ik aanbid alleen Allah

Ik aanbid alleen Allah

7.90

In stock

7.90

‘Ik aanbid alleen Allah”, is een speciaal ontworpen om kinderen spelenderwijs te leren over de aanbidding van Allah, en wat hier allemaal bij hoort.

Availability: 100 op voorraad Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

‘Ik aanbid alleen Allah”, is een speciaal ontworpen om kinderen spelenderwijs te leren over de aanbidding van Allah, en wat hier allemaal bij hoort. ”Ik aanbid alleen Allah”, komt uit een reeks van vijf boeken over de uitleg van Aqeeda. Het boek heeft 60 pagina’s, en heeft een harde kaft.

De figuren in het boek zijn uitdrukkingsloos, zodanig dat het kind zijn verbeelding zelf kan ontwikkelen.

Extra informatie

merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Ik aanbid alleen Allah” te beoordelen

You've just added this product to the cart: