Halal snoep

  • Halal snoep

Halal snoep online bestellen

Veel heerlijkheden uit de gewone supermarkt kunnen moslims helaas niet eten. Wij vinden dat zij ook moeten kunnen genieten en daarom bieden wij Halal snoep aan. Op deze manier kunnen alle kinderen en volwassen in Nederland gewoon lekkernijen eten. Het leuke is dat wij een groot assortiment hebben en er dus genoeg keuze is voor iedereen. Zo zit er altijd wel iets tussen wat u of uw kind lekker vindt.

MEER INFORMATIE
De merken die wij verkopen heten Sweet Zone en Heavenly Delights. Zij zijn één van de weinige fabrikanten die heerlijkheden maken die vrij zijn van gelatine of Halal gelatine gebruiken. De reden waarom moslims dit niet mogen, is omdat sommige gelatine van varkens afkomstig is. Zij mogen dat niet eten omdat het verboden is, dat staat in de Koran. Als zij dit wel zouden doen, dan zouden zij ongehoorzaam zijn aan Allah. Daarom vinden wij het belangrijk om dit aan te bieden in Nederland.

Heel veel keuze
Wij hebben een ruim assortiment Halal snoep in onze webshop, wel meer dan 10 verschillende soorten. De een kiest misschien voor de frizzy blue bottles terwijl de ander de neon worms veel lekkerder vindt. Er is ook een pakket te bestellen met alle smaken. Dan kunt u rustig thuis alles uitproberen en uw favoriet ontdekken, samen met uw kinderen.

Heerlijke dadels
Naast al deze lekkernijen verkopen wij ook heerlijke dadels. Die zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens goed voor de gezondheid. De dadels zijn erg zoet en daarom smaken zij ook erg naar heerlijkheden. Kijk voor al deze lekkere producten op onze webshop. Hier vindt u ook heerlijke El Nabil parfum.


0
+
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
Boeken geleverd
0
Breed assortiment