Een glimp van de binnenkant van de hel

Een glimp van de binnenkant van de hel

Een glimp van de binnenkant van de hel

7.50

In stock

7.50

Auteur: Sheikh Abdoerrahman Abdoelkhaaleq
Vertaler(s): Aboe Yoesoef
Uitgeverij: Momtazah
Uitvoering: Paperback
Pagina’s: 243

Availability: 17 op voorraad Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Door een aantal punten ben ik opnieuw gaan denken over mijn eerdere houding en ben ik vanuit een nieuw perspectief naar het onderwerp gaan kijken. De eerste reden die me bewust maakte van mijn eerdere houding betreffende Paradijs en Hel, aan het begin van mijn weg, was mijn begrip van de betekenis van zonde en dat het niet gehoorzamen van Allah een zeer ernstige zaak was. Een van de redenen dat dit begrip teweegbracht, was een zin van een deugdzame man die heeft gezegd: “Kijk niet naar hoe klein de zonde is, maar denk aan Degene Die je ongehoorzaam bent geweest.”…


Auteur: Sheikh Abdoerrahman Abdoelkhaaleq
Vertaler(s): Aboe Yoesoef
Uitgeverij: Momtazah
Uitvoering: Paperback
Pagina’s: 243

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Een glimp van de binnenkant van de hel” te beoordelen

You've just added this product to the cart: